Esküvőszervezés

2008.01.06. 17:28 | SGYA | Szólj hozzá!

Mindenki elképzeli, hogy milyennek szeretné a nagy napot, az esküvő napját. Jobb esetben napokkal a nagy esemény előtt szembesül azzal, hogy nem minden tökéletes. Rossz esetben aznap, vagy másnap derül ki. Mindez amiatt, hogy például az ismerős fotósról, videósról bebizonyosodik, hogy egyáltalán nem csinál jó felvételeket, vagy a megálmodott ruha rengeteg utána járás után sem olyan amit megálmodott. A vacsora kevés, a vőfély ittas, a zenekar sokat pihen, a fotós korán lelép, korábban kell elhagyni az éttermet, lufik leengednek stb..
Nagy felelősség hárul az ifjú párra, a szülőkre, családtagokra, barátokra, akik segédkeznek a nagy nap szervezésében. Meghívó, ruha, fodrász, autó, torta, helyszínfoglalás, zenekar, vendéglista, vacsora, fotó, film… és még sorolhatnánk, mi mindenre kell gondolni.
 
Fontos tudni, hogy szakemberrel végeztetni esküvőnk előkészületeit ma már nem luxus, sőt….
Az esküvőszervező előnye, hogy ismeri a szolgáltatókat, tisztában van az árakkal, és tudja, hogy hol-mit lehet megvalósítani. Csak olyan szolgáltatókat ajánl, akikről tudja, hogy megbízhatóak és minőségi munkát végeznek.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusoseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr13287153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: stílus esküvő esküvőszervező esküvőszervezés
süti beállítások módosítása