Menyasszonyi ruha

2008.03.12. 18:00 | SGYA | 2 komment

A menyasszonyi ruha trendet idén három fő vonal jellemzi Náray Tamás szerint.

Az Urban Flash (Városi Villanás) szerint a merészebb, modernebb formák kerültek előtérbe, viszonylag szokatlan anyagtársításokkal: például lenvászon krepp muszlinnal, nappabőr csipkével, vagy fehér jeans rendkívül izgalmas, egyedileg kreált haute couture anyagokkal. Ebben a trendben nemcsak hosszú ruhákkal találkozhatunk, hanem térdig érő, barokkos vagy pantalló hosszúságú nadrágokkal, tunikákkal és kaftánokkal, de klasszikus vonalvezetésű, nőies ruhákkal is.
A Country Romantic (Vidéki Romantika) trendet klasszikus, hímzett, apróvirágos, pasztell hangulatú anyagok, lendületes hosszú szoknyák, fűzők jellemzik. Újra megjelentek a madeira (ton-in-ton hímzéssel) díszítésű pruszlikok, kis bolerók, puffos ujjacskák. Egy új szín is föltűnik a palettán a már divattá vált ekrü, elefántcsont és törtfehér árnyalatok mellett, mégpedig a nárcisz-, a kén- és a banánsárga különböző, akár egymással is kombinált árnyalatai.
 
A harmadik trend a Glamour. Ez a rendkívül részletgazdag, már-már túldíszített, szakmailag kifinomult és nagyon igényes ruhaköltmények világa. Muránói üveggyönggyel hímzett csipkékből, kézi raffolással, rátétekkel gazdagon megmunkált textilfelületekből álmodják meg a tervezők ezeket a ruhacsodákat. Igazi hollywoodi sztárruhák, amelyekhez dukál a piros szőnyeg.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusoseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr59378189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

La Femme Esküvői és Alkalmi ruhaszalon · http://www.lafemmeszalon.hu 2008.05.31. 22:39:30

Európa legnépszerűbb esküvői ruhái Debrecenben.
Enzoani, Benjamin Roberts, Modeca, Sincerity, Euro Bride

La Femme Esküvői és Alkalmi ruhaszalon · http://www.lafemmeszalon.hu 2008.05.31. 22:40:51

Enzoani, Benjamin Roberts, Sincerity
Címkék: stílus esküvő wedding esküvőszervezés esküvői ruha mariage
süti beállítások módosítása