Esküvő helyszine

2008.02.24. 17:33 | SGYA | Szólj hozzá!

 
Szertartások:
A házasságkötés életünk egyik nagy döntése, amely két ember kölcsönös elhatározásán alapul. Emlékeztek még, hogyan lett a kezdeti szimpátiából mindent elsöprő szerelem? Amikor először éreztétek úgy: igen, Ő az, Vele szeretném összekötni az életemet?
Bizony, sorsdöntő pillanatok voltak ezek, és most itt álltok életetek egyik legnagyobb eseménye előtt: férj és feleség lesztek! Egy pár, egy új család, akik igazi társai, szövetségesei lesznek egymásnak, akik jóban – rosszban, egészségben, betegségben is kitartanak majd egymás mellett, akik örök hűséget esküsznek ember és Isten előtt a polgári és egyházi szertartás keretén belül.
A hagyományok szerint előbbinek az anyakönyvi hivatal, utóbbinak pedig a templom ad otthont, bár ma már egyre népszerűbbek a külső helyszínen tartott ceremóniák,  lehet akár egy romantikus kastély kertjében, vagy egy gyönyörű tó partján is. A lényeg természetesen nem változik, de ha mód és lehetőség van egy számotokra kedves helyszín kiválasztására, akkor már csak az anyakönyvvezető és az egyház rugalmassága szükséges, és ebben pozitívak a tapasztalatok.
Fontos tudnotok, hogy a polgári szertartásra személyesen kell bejelentkeznetek, általában legalább 30 nappal a tervezett időpont előtt. Az egyházi szertartások tekintetében az adott felekezetre érvényes egyházi előírásokra kell odafigyelni.
A szertartások helyszínét a dekoratőr segítségével varázsolhatjuk ünnepivé és már nincs is más hátra, mint a boldogító IGEN kimondása és a gratulációk fogadása!

Lakodalmi helyszín:
Biztosan nagy hangsúlyt fogtok helyezni a lakodalmi helyszín kiválasztására, hiszen az ültetés (körasztalos, U-alakú stb.), a meghívott vendégek száma, a szerviz fajtája (pl. tál- vagy tányérszervizes, svédasztalos), és még számtalan fontos szempont befolyásolhatja döntéseteket.
Nagy a kinálat a legkülönfélébb típusú helyszínek között, legyen az  kastély, sátor, csárda, szálloda stb.
Az esküvőszervező segít a választásban.
Kérésetekre helyszínbejárást és lehetőség szerint próbavacsorát is megbeszél, egyezteti az itallapot. Ha külső szervizre van szükség, akkor profi catering céggel szerződik.
Fontos lehet, hogy mivel a legtöbb pár a lakodalom helyszínét foglalja le legelőször, a népszerű szolgáltatók naptára hamar betelik, ezért érdemes mielőbb dönteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusoseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr95352677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: stílus esküvő wedding esküvői dekoráció esküvőszervező esküvőszervezés esküvői ruha menyasszonyi ruha mariage
süti beállítások módosítása